Продава: Къща, с. Радиново, област Пловдив, 240кв.м., 1/ет., 300000€

  • Перспектива - недвижими имоти в Пловдив
На разположение съм за всякакви въпроси и консултации, за целта се свържете с мен на телефон:
Мина
Реф.№
10723
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
240
Цена: 
300000€
Цена на кв.м.: 
1 250€/кв.м.
Етаж: 
1
Вид строителство: 


Въведете данъчна оценка 

лв.

Местен данък 3% 

лв.

Такса вписване 

лв.

Нотариална такса

лв.

Обща сума

лв.

* Забележки:
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.

Предлагаме ви НОВОСТРОЯЩА СЕ ЛУКСОЗНА КЪЩА на един етаж с просторна веранда и гараж. Квадратурата на сградата е 240 кв.м. Площта на парцела е 628 кв.м. От просторната веранда се наслаждавате на целия двор и изглед към Родопите и Пловдив, както и на прекрасния нощен изглед към светлините на Тепетата. Къщата се намира на 6 км. от гр. Пловдив, в затворен комплекс, който предлага регулиран достъп, детска площадка, волейболно игрище, тенис на маса, целогодишна поддръжка. Мястото е спокойно и живописно, същевременно комуникативно. Къщата е присъединена към EVN, ВиК и канализация.
Разпределение: - един етаж, състоящ се от просторна дневна с площ 50 кв. м., с кухненски кът и трапезария, с излаз на панорамна веранда. Има обособено перално помещение, голяма баня с тоалетна, три спални, които са светли и уютни. Родителската спалня разполага с отделен санитарен възел баня с тоалетна, както и с гардеробна. Също така има прекарани връзки за термопомпа. Къщата е изпълнена с висококачествени материали. Завършена е на етап латекс и ламинат, със завършени бани и с вертикална планировка. По желание в имота може да бъде изграден бетонов басейн. Имотът е проектиран с цел да създава удобство, уют и спокойствие. Къщата отговаря на всички съвременни стандарти за строителство. Обявената продажна ценa e без ДДС! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБАДЕТЕ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН.

Запитване и огледи

Полетата, отбелязани със * са задължителни.

Тази форма изпраща email до perspektivaimot@gmail.com с Вашите: IP адрес/анти спам защита/, име, телефон и имейл. Данните се използват, за да се свържем с Вас, относно Вашето запитване.

За повече информация и за начина на управление на Вашите данни посетете:  Политика за поверителност и защита.

3 + 14 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

ТОП имоти

  • Перспектива - недвижими имоти в Пловдив
    2-стаен
    Кършияка...
    107 500€
  • Перспектива - недвижими имоти в Пловдив
    Къща
    Широк...
    102 000€